do 25 jun van 19:30 tot za 25 apr tot 22:00 uur

Stadhuis Utrecht

Debatavond over stoere meiden en gevoelige jongens

Voor iedereen 16+ Discussie / lezing

Echte meiden houden van make-up en shoppen. En echte jongens staan het liefst op het voetbalveld of met een biertje in de kroeg. Maar veel jongeren voelen zich helemaal niet thuis in deze typische man-vrouw hokjes.  Hetero, homo, lesbisch of bi, deze jongeren willen gewoon net als iedereen zichzelf zijn.


NIEUW ONDERZOEK

Movisie presenteert tijdens het Midzomergracht Festival het eerste onderzoek naar dit onderbelichte thema: Hoe gaat het met deze stoere meiden en gevoelige jongens? Krijgen ze te maken met pesten? Wat maakt hun weerbaar? En wat hebben ze nodig van hun ouders, school, jongerenwerk, jeugdzorg of de gemeente?


DEBAT EN OPTREDENS
Hier gaan spraakmakende experts de discussie over aan. Afgewisseld met een spoken column van Asha ten Broeke, een performance van Lolo is a boy, filmpjes en theatersport. Een debatavond 3.0, over mannelijkheid, vrouwelijkheid en jongeren die anders zijn.


BLIJF OP DE HOOGTE

Volg ons via www.facebook.com/LHBTmovisie en www.twitter.com/LHBTmovisie zodat je als eerste op de hoogte bent van de gasten en optredens!

Meer info/aanmelden via: j.martens@movisie.nl

Belangrijke info

Locatie
Korte Minrebroederstraat 2, Utrecht, Nederland
Wanneer
do 25 jun van 19:30 tot za 25 apr tot 22:00 uur

Toon tips voor dit event

Help mee

Movisie
Catharijnesingel
Hoog-Catharijne CS en Leidseveer
Nederland

Bekijk website

Delen

Laat een reactie achter