zo 18 jun van 12:30 - 17:00 uur

Roze Bunker

Jong & Out Arnhem : Muzieknoten eten

Voor iedereen 12 tot 18 jaar Hangout

We gaan picknicken in Sonsbeek met live muziek!
De bands die we gaan zien zijn:
RAGLAN ROADWORKS // JICK MUNRO // THE
Raglan Roadworks is een Nederlandse band die is ontstaan uit de populairse Ierse band folkband Cloggy Dew. De band speelt Ierse en Schotse folk in een upbeat tempo en een traditionele en energieke stijl.

Jick Munro Niet alleen Jick Munro, maar ook the Amazing Laserbeams! Dit is een zevenkoppige band uit het zuiden van Nederland met een unieke cross-over stijl die elementen van bluegrass, country, folk, blues en americana bevat. De mannen staan bekend om hun vocale harmonie├źn en amusement.

The Eskies
Op 18 juni komen de stoere, bebaarde mannen van The Eskies naar de Ronde Weide, helemaal vanuit Ierland! Daar zijn wij blij mee. De band, die qua uiterlijk in ieder geval helemaal past bij het Ierse beeld, maakt vrolijke muziek over zware onderwerpen. Een speciaal soort folk-noir en gypsy-jazz worden samengebracht waarmee je een enerverende mix van begrafenismarsen vol blazers en hossende Klezmer-tunes kunt verwachten. Dansen ga je dus zeker en The Eskies maken je ook nog eens vrolijk. Niet alleen met de muziek zelf maar ook met een flinke dosis Ierse humor weten The Eskies zich namelijk te onderscheiden.

Dat gaan we zien! En picknicken ondertussen

De meeting zal duren van 12:30 tot 17:00

Belangrijke info

Locatie
Sint Catharinaplaats 10, 6811 BS Arnhem, Nederland
Wanneer
zo 18 jun van 12:30 - 17:00 uur
Meetingpoint
Arnhem Station

Toon tips voor dit event

Help mee

St. Catharinaplaats 10
arnhem

Bekijk website

Delen