zo 25 jun van 12:30 - 20:00 uur

U-Bar, Utrecht

Landelijke Jong&Out dag

Voor iedereen 12 tot 18 jaar Hangout

Op 25 juni ben je van harte welkom op de Landelijke Jong&Out dag in Utrecht. Samen met een team van Jong&Out vrijwilligers organiseren we (de eerste) Landelijke Jong&Out dag.

Jong&Out bestaat deze zomer tien jaar dus dat vieren we met een super leuk programma met een lunch, een middagprogramma en een afsluitende BBQ (ook vega/vegan). Deelname is gratis maar aanmelden is wel verplicht en dat kan via deze link: https://goo.gl/forms/56ViezO4rr0cPBeH3

Iedereen, ongeacht genderidentiteit of seksuele oriƫntatie, tot en met 18 jaar is uitgenodigd. Neem dus gerust je vrienden mee! Nog nooit een Jong&Out meetings bezocht of geen account op onze website? Geen probleem, je bent meer dan welkom!

Wat gaan we precies doen? Vanaf 12.30 uur is iedereen welkom voor een lunch bij de U-Bar, de vaste locatie van Jong&Out Utrecht, aan de Oudegracht 64 in Utrecht. Dit is op 10 minuten loopafstand van Utrecht CS maar je kan ook naar het verzamelpunt komen bij de piano (richting Vredenburg ) op Utrecht CS. Zorg dan dat je daar uiterlijk om 12.30 uur bent, dan loopt er een groepje samen naar de locatie. Rond 14.00 uur begint het middagprogramma: een puzzel/vossenjacht door Utrecht waar we later meer details over geven. Om 17.00 uur verzamelen we weer bij de U-Bar voor de afsluitende BBQ (ook vega/vegan) die tot 20.00 uur zal duren. Alles is dus helemaal gratis!

Heb je zelf nog vragen? Stuur een dm of een e-mailtje naar info@jongeout.nl. Hebben je ouders of verzorgers nog vragen? Download deze brief met extra uitleg: https://www.scribd.com/document/347794231/Brief-J-O-dag

Belangrijke info

Locatie
Oudegracht 64, Utrecht, Netherlands
Wanneer
zo 25 jun van 12:30 - 20:00 uur
Meetingpoint
Om 11.30 bij de piano op Utrecht CS

Toon tips voor dit event

Help mee

Nieuwe Herengracht 49
Amsterdam
Nederland

Bekijk website

Delen

Laat een reactie achter