za 24 jan van 14:00 - 18:00 uur

Old cave

Reünie Pinkeltje/ Homojongerenorganisatie Dito! 30 jaar

Voor iedereen 16+ Borrel

Zaterdag 24 januari
Reünie Pinkeltje/ Homojongerenorganisatie Dito! 30 jaar, 14.00-18.00

Het Roze Huis

30 jaar alweer, zolang bestaat Dito! (voorheen Pinkeltje) in 2015 officieel. 30 jaar vol T-cafés, Pinkie’s, Mish mashes, Dare to lunches, Voorheen’s, Introductiegroepen, Pink soaps, het boekje Hoezo Homo?!, een hojofoon, en ga zo maar door! En wie herinnert zich niet de presentatie van het boekje Dito! met Jamai? Of de door Pinkeltje georganiseerde modderworstelwedstrijd in de foyer van de Villa Lilla? Homojongerenorganisatie Dito! is al 30 jaar een plek waar LHBT-jongeren zichzelf kunnen zijn en dat moet gevierd worden!
Alle vrijwilligers en actieve leden van de afgelopen 30 jaar én nu zijn van harte welkom om ons 30-jarig bestaan te vieren. Het is dé gelegenheid om je vrienden ´van toen´ weer eens terug te zien, om te ervaren hoe Dito! er nu voor staat of juist eens met mensen te praten die 20 jaar voor jou actief waren bij dezelfde organisatie!
De reünie vindt plaats op zaterdag 24 januari 2015 van 14u tot 18u in de Old Cave (St. Anthoniusplaats 13, Nijmegen). Belangrijk: kom om op tijd om het hele programma mee te kunnen maken. Tegelijkertijd is er in het Roze Huis een expositie over 30 jaar geschiedenis van Pinkeltje/Dito!, waaronder een filmzaal met beelden van de afgelopen 30 jaar.
Voor de reünie dien je jezelf op te geven, dit kan op www.ditonijmegen.nl/reunie. Als Dito! zorgen we tijdens de reünie voor snacks en 1 drankje (er groeit helaas geen geldboom bij Dito!). Wel is er tijdens de reünie een mogelijkheid om geld te doneren, we willen immers over 30 jaar weer een reünie kunnen organiseren!
We hopen zoveel mogelijk oud pinkeltje/dito-leden te bereiken voor deze activiteit. Daarvoor hebben we jullie hulp hard nodig. Wijs dan ook vooral zoveel mogelijk mensen die in jouw tijd bij Pinkeltje/Dito! actief waren op de reünie en deze facebook-pagina.
We hopen jullie te zien op 24 januari!
Mocht je zelf denken iets bij te kunnen dragen aan de reünie en/of expositie of heb je vragen. Mail dan naar dito.reunie@gmail.com.

Belangrijke info

Locatie
Sint Anthoniusplaats 13, Nijmegen, Nederland
Wanneer
za 24 jan van 14:00 - 18:00 uur

Toon tips voor dit event

Help mee

Sint Anthoniusplaats 1
Nijmegen
Nederland

Bekijk website

Delen