di 7 apr van 18:00 - 22:00 uur

The Hang-Out 010, Rotterdam

Tunes 'n Talk - editie 7

voor jongens en transjongensvoor meiden en transmeiden 16+ Hangout

Volgende week is het alweer zover. Dan hebben we de 7e editie van Tunes ’n Talk. Tunes ’n Talk is een avond gericht op biculturele LHBT jongeren (lesbisch, homo, bi en trans jongeren met verschillende culturele achtergronden), waarbij er verschillende activiteiten worden geprogrammeerd.

Dit keer hebben we 3 leuke gasten uitgenodigd, waarmee we in gesprek zullen gaan.

De eerste gast is Willemijn de Koning. Misschien hebben sommige bezoekers van de vorige editie Willemijn al gespot als reporter voor Winq/Gaykrant. Dit keer zal Willemijn langskomen om te vertellen over haar avontuur in Marokko. Hier heeft zij homoseksuele jongens en een lesbisch meisje geïnterviewd.

Als tweede gast hebben we Shay Kreuger. Shay is bekend als radio dj bij de zender FunX. Ze zal bij Tunes ’n Talk langskomen om meer te vertellen over haar ervaringen in de LHBT community.

Als laatste hebben we een hele speciale gast, namelijk Nia Johnson uit Baltimore. Nia is de auteur van het boek LesB Inn. Op donderdag 2 april zal zij al wat meer vertellen over het boek in Ferry: Grand Café, maar voor ons zal ze nog een keer langs komen tijdens Tunes ’n Talk. Stel haar al je vragen over het boek. (voor meer informatie www.lesbinn.net).

Er staat dus een leuke avond voor de deur. Ben jij er ook bij? VERGEET JE NIET AAN TE MELDEN VIA TUNESNTALK@THEHANG-OUT010.NL I.V.M. HET BESTELLEN VAN ETEN EN VOOR HET ADRES!

Belangrijke info

Locatie
Wanneer
di 7 apr van 18:00 - 22:00 uur
Meetingpoint
The Hang-Out is vlakbij Rotterdam CS, dus als je niet alleen durft stuur een berichtje dan haalt iemand je op.

Toon tips voor dit event

Help mee

Mauritsstraat
Rotterdam
Nederland

Bekijk website

Delen