Online ontmoeten

Wil je graag online jongeren leren kennen die net als jij lesbische, homo-, bi- en/of transgendergevoelens hebben? Dan vind je hieronder communities en fora, speciaal voor jou!

Ken jij nog een site waar je elkaar online kunt ontmoeten? Stuur dan een e-mail naar info@nietalleenanders.nl en dan zorgen wij ervoor dat het ook op deze pagina komt.

Jong&Out
Jong&Out organiseert door heel het land activiteiten voor homo’s, lesbo’s, bi’s en transgenders onder de 19 jaar, maar heeft ook profielenwebsite! Hier wordt gecheckt dat iedereen onder de 19 is en weet je zeker dat het goed zit met je privacy. Duizenden Nederlanse tieners hebben er een profiel. En voor veel jongeren is Jong&Out de eerste plek waar ze andere LHBT’s leren kennen.
Expreszo
Expreszo is de belangenvereniging voor lesbo-, homo-, bi- en transjongeren. Naast een populair tijdschrift hebben ze ook een online forum waar veel jongeren over van alles en nogwat praten.
Comingout.nl
Op Comingout.nl plaatsen jongeren verhalen over hun coming-out. Ook is er een forum waar over allerlei zaken gesproken wordt.
gay.nl
Gay.nl is Nederlands’ grootste online gay community. Meer dan 100.000 mensen hebben een profiel op deze site en app. Ze plaatsen dagelijks nieuws en je kunt meepraten in het forum. Op deze website zitten niet alleen jongeren, maar ook volwassenen.
Femfusion
Femfusion is de grootste online community voor vrouwen die van vrouwen houden. Ze organiseren ook activiteiten en projecten die positief bijdragen aan het lesbisch imago en de kwaliteit van de lesbische levensstijl.
Regenboogforum
Op het Regenboogforum wordt gesproken over geloof en homoseksualiteit. Het is de plek waar veel christelijke homo’s, lesbo’s, bi’s en transgenders samen komen.
Zorg altijd voor veilige ontmoeting als je met iemand in real-life gaat afspreken. Check daarvoor deze tips.