COC Eindhoven en Regio

COC Eindhoven heeft het jongerenteam.  Elke maand is er minstens 1 activiteit

Jong&Out Eindhoven
Iedere week wordt er wel ergens in het land een Jong&Out meeting georganiseerd. Dit zijn bijeenkomsten waar je elkaar kunt leren kennen op een ontspannen manier, en in een veilige omgeving. Zo worden er soms bijvoorbeeld spelletjesmiddagen gehouden. Maar je kunt natuurlijk ook altijd gewoon een beetje rondhangen.

Jong&Out Eindhoven is de afdeling van Jong&Out die meetings organiseert in Eindhoven. Elke eerste zondag van de maand van 13.00 uur tot 17.00 uur vinden deze plaats in COC Pand 54 (Prins Hendrikstraat 54, Eindhoven). regelmatig is er een ander thema. en in het kader van dit thema doen wij iedere maand dan ook iets anders leuks. van een Barbecue in zomer en gourmetten in de winter tot karaoke, kampvuur, filmpje kijken, spelletjes middag, carnaval en nog veel meer. Iedere maand komen er nieuwe mensen bij en iedereen is welkom. ook jij bent welkom!

Drankjes en snoep zijn zoals altijd gratis

Praktische informatie

  • Wanneer? Iedere 1e zondag van de maand
  • Hoe laat? Tussen 13.00 en 17.00 uur
  • Waar? In Pand54 het café van het COC Eindhoven
  • Adres? Prins Hendrikstraat 54 – Eindhoven

 

Expreszo Eindhoven
Na het succes van een goed lopende jong&out groep kon een vervolg niet uitblijven voor de jongeren die de 18 jaar passeerde, daarom is Expreszo Eindhoven in het leven geroepen. Tijdens de activiteiten van Expreszo Eindhoven is iedereen welkom tussen 18 en 26 jaar.

Tijdens de tweede zaterdag van de maand is er het maandelijkse max26 café.
Pand54 – het COC café – is dan enkel dan geopend voor jongeren tussen 18 en 26 jaar.Samen aan de bar met een biertje of een cola. Verder zijn er telkens ook 2 gastheren of gastdames van Expreszo Eindhoven aanwezig die altijd klaar staan voor een leuke babbel.

Daarnaast gaat de max26 groep ook regelmatig op activiteit, bijvoorbeeld naar het frisofeest of naar de gaypride in Amsterdam gaan.

Praktische informatie Max26 Café

  • wanneer? Iedere tweede zaterdag van de maand
  • Hoe laat? Tussen 20.00 uur en 00.00 uur
  • Waar? Pand54, Prins Hendrikstraat 54 in Eindhoven

 

Contactpersoon

Mike Cornelissen
mike@coceindhoven.nl

Adres

Prins Hendrikstraat 50H
5611 HL Eindhoven
Nederland
+31 (0)40 – 245 57 00

Events

Laat een reactie achter