GJOP

GJ ontmoetingsplatform voor jongeren met genderidentiteitsvragen (GJOP) is een onafhankelijke vereniging voor en door jongeren uit deze doelgroep. Wij bieden informatie aan over genderidenteit en genderdysforie voor jongeren, organiseren en/of faciliteren activiteiten voor deze jongeren (met als belangrijkste activiteit het jaarlijkse zomerkamp) en proberen de maatschappelijke positie (daar mogelijk) voor de doelgroep te verbeteren.

Activiteiten

– Iedere maand een andere activiteit. Denk aan filmavonden, etentjes, spelavonden en workshops;
– Iedere zomer een zomerkamp voor jongeren tussen 18 en 28 jaar.

Om deel te nemen aan onze activiteiten moet je lid zijn van de vereniging. Je kunt gratis lid worden op www.gjop.nl/lidworden.

Contactpersoon

Maud Kon
activiteiten@gjop.nl

Adres

Ede
Nederland
0622439760

Events

Een reactie op GJOP

 1. Beste Monday,

  Wat voor activiteiten zijn er allemaal?

  Ik ben zelf lesbisch en single enzovoort…
  En ben op zoek naar een activiteit groep waar ik wekelijks of maandelijks heen kan.

  Ik heb een parttime job dus heb wat tijd over, maar doe daar eigenlijk niks mee. Ja op dit moment bestaat mijn leven uit bijbaan, sport en werk zoeken beetje saai. Ik heb op fb in diverse groepen gezeten maar dat was ook niks.

  Ik heb een hoop vrienden maar de meeste hebben hun eigen gezinnetje, dus de activiteiten en of uitjes wordt dan beperkt. Heb ook vrienden die samen met mij naar de musical gaan maar dat is ook maar beperkt, een aantal keer per jaar. Op een gegeven moment wil ik ook huisje , boompje , beestje , als je snapt wat ik bedoel. Ik weet dat dit geen dating site is. Maar het lijkt mij wel leuk om anderen te leren kennen en misschien via een activiteit groep kom ik wel iemand te leren kennen. Want als ik thuis blijf of bij mijn vrienden met familie gezellig op de thee ga gebeurt er ook niks.

  Ik zoek iets van een wandel groep of knutsel groep.

  Hopelijk hoor ik van u

  Met vriendelijke groet Laura McKenzie

Laat een reactie achter