Jong&Out Haaglanden

Jong&Out is voor de doelgroep in de leeftijd van 12 tot 18 jaar.
Beschrijving

Ben je ‘out’ of twijfel je daar nog over, en lijkt het je leuk in contact te komen met leeftijdsgenoten met dezelfde gevoelens? Kom dan langs bij onze maandelijkse Jong&Out meetings!

Elke maand kun je als jonge homoseksuele, biseksuele, lesbische en transjongeren andere jongeren van 13 tot en met 18 jaar uit Den Haag en omgeving ontmoeten, en samen leuke activiteiten ondernemen tijdens de Jong&Out meetings.

Meer informatie kijk dan op onze pagina: http://www.cochaaglanden.nl/thema/jong-school/

Algemene Informatie

Welkom bij Jong & Out Haaglanden!

Jong&Out is een landelijk initiatief van COC Nederland. Ook in andere steden zijn er al Jong&Out groepen te vinden. Er is ook een landelijke website van Jong&Out. Daar kun je met andere homoseksuele, biseksuele, lesbische en transjongeren hier uit de regio, maar ook uit andere plaatsen in Nederland praten over alles wat je bezighoudt: je coming-out, school, problemen, verliefd worden, je vriendje of vriendinnetje, of gewoon over wat je vandaag hebt meegemaakt. COC ondersteunt, faciliteert en begeleid deze jongeren met het opzetten van Jong&Out activiteiten. In Den Haag worden er maandelijks een Jong&Out meetings georganiseerd in het gebouw van COC Haaglanden.

Contactpersoon

Raymond Bosch
jongenout@cochaaglanden.nl

Adres

Scheveningseveer 7
Den Haag
Nederland
070 365 9090

Events

Laat een reactie achter