Outsite

Outsite is de ondervereniging van de Delftse Werkgroep Homoseksualiteit en richt zich op LHBT jongeren in Delft en omstreken. Outsite is een gezelligheidsvereniging die het gehele jaar door activiteiten organiseert en een vaste borrel avond heeft op donderdagen vanaf 22.00 waar iedereen welkom is om de gezelligheid mee te maken, of je nou lid, geen lid, homo, lesbisch, bi of hetero bent.

Ook organiseert Outsite 4 grote kwartaalfeesten genaamd Outnight met altijd weer een ander verrassend thema. Daarnaast heeft Outsite sinds begin 2014 een eettafel, de Eating Out, opgezet waar leden tegen een kleine vergoeding van een maaltijd kunnen genieten met daarna een borrel of activiteit. Om Outsite ook een jongeren vereniging te houden, is de leeftijdsgrens ingesteld op 28 jaar.

Outsite neemt ook groots deel mee aan de Owee, de ontvangstweek voor nieuwe Delftse studenten. In deze week laten we zien wat Outsite te bieden heeft en nog belangrijker, laten we aan Delft zien dat we bestaan en dat homoseksualiteit normaal is.

Naast al deze feesten en activiteiten heeft Outsite ook nog een maatschappelijke functie, een veilige plek bieden aan homoseksuele jongeren en gedurende het jaar worden er kennismakingsgroepen georganiseerd voor jongeren die problemen hebben met hun geaardheid, problemen met hun omgeving of gewoon nieuwe vrienden willen maken. De kennismakingsgroepen zijn een ideale manier om langzaam Outsite te leren kennen.

Contactpersoon


kennismakingsgroep@dwhdelft.nl

Adres

Lange Geer 22
Delft
Nederland
0637560270

Laat een reactie achter